Prostor za odmor sa šarenim klupama i tabureima

Kvalitetni materijali iznutra i izvana u seriji modularnih sofa VARIETY

Održavajući visoku kvalitetu, možemo biti sigurni da je vaš namještaj primjeren namjeni i da će trajati dugi niz godina. VARIETY je modularna serija sofa dizajnirana – iznutra i izvana – s naglaskom na izdržavanje česte upotrebe.
Duga zakrivljena modularna sofa s modulima različitih boja

Čvrsta i udobna iznutra, izdržljiva izvana

Unutar modula, okvir je izrađen od jake šperploče prekrivene mekom, hladnom pjenom koja jamči udobnost sjedenja. S vanjske strane, moduli su presvučeni izdržljivim tkaninama po izboru koje čine VARIETY sofe savršenima za javne prostore, radna mjesta i područja s velikim protokom ljudi, kao npr. šoping centri.

Pažljivo odabrane tkanine

Dostupne su različite vrste tkanina i boja koje vam pružaju više mogućnosti za stvaranje jedinstvene sofe po mjeri. Sve tkanine su u skladu s OEKO-TEX STANDARD 100, EU Ecolabel i Möbelfakta (švedski referentni sustav i sustav označavanja održivosti). Kombinirajte i spojite kako želite!

Tkanina 1 - POD CS

Popularna tkanina za presvlake moderne kvalitete, izrađena od 100% Trevira CS. Meke i elastične, ali i neočekivano otporne kod korištenja. Dostupna u osam različitih boja.

OEKO-TEX logo
Uzorci tkanina

Tkanina 2 - BLUES CS II

Čvrsta tkanina za presvlake visoke otpornosti na habanje, izrađena od 100% Trevira CS. Posebna tehnika tkanja daje mu karakterističan 3D efekt. Dostupna u osam različitih boja.

OEKO-TEX logo
Uzorci tkanina

Pogledajte namještaj VARIETY na BIMobject

Cijela modularna serija sofa dostupna je kao BIM objekti tako da arhitekti i dizajneri mogu lako smjestiti VARIETY u svoje digitalno dizajnersko okruženje.

Preuzmite s BIMobject-a

Duga zakrivljena modularna sofa sa klub stolićima i tabureima

Tkanina 3 - FOCUS MELANGE

Išarana tkanina od 100% novozelandske vune. Dostupna u osam različitih boja. Nije dostupno online, kontaktirajte nas za više informacija.

OEKO-TEX logo
Uzorci tkanina

Tkanina 4 - ILUZIJA

Tkanina od imitacije kože koja se sastoji od 69% PU kože i 31% pamuka. Vrlo izdržljiva i jednostavna za čišćenje. Dostupna u pet različitih boja. Nije dostupno online, kontaktirajte nas za više informacija.

OEKO-TEX logo
Uzorci tkanina

Zatražite pomoć od naših stručnjaka za projektiranje!

Uvijek nam se možete obratiti u AJ Proizvodi ako vam je potrebna pomoć s rješenjem za projektiranje prilagođenim vašem poslovanju. Kontaktirajte nas ako imate pitanja o odabiru tkanine, trebate inspiraciju ili jednostavno želite znati koje opcije bi najbolje odgovarale vašim prostorima. Kontaktirajte nas i reći ćemo vam više o mogućim opcijama.
Vrsta organizacije
Unesite vašu porukuPriložite dokument
Klikom na Pošalji potvrđujem da sam pročitao politiku privatnosti.

Nadahnite se našim cjelovitim rješenjima

Dvostrana modularna sofa u knjižnici s modulima različitih boja

Sofe kakve želite, to je VARIETY

Moderno, prilagodljivo i proširivo – to je prikladan opis za našu novu seriju modularnih sofa: VARIETY. Svojim privlačnim i dobro osmišljenim dizajnom savršene su za svaki prostor, bez obzira bio on velik ili mali. Mogućnosti su beskrajne - jedina granica je vaša mašta!

Saznajte više