Dvoje ljudi razgovara na sofi

Modularna serija sofa koja jača suradnju

Dobro osmišljen dnevni boravak stvara prilike za učinkovit timski rad, ali nudi i prirodno mjesto susreta za kavu, druženje i opuštanje. Zato smo razvili VARIETY, proširivu i prilagodljivu modularnu seriju sofa koja će potaknuti kreativnost i zbližiti ljude. Otkrijte beskrajne mogućnosti uz VARIETY.

Pogledajte sve mogućnosti
koje VARIETY nudi
i budite inspirirani,
zabava i kreativnost.

Dobijte inspiraciju iz naših cjelovitih rješenja

Testirano za visoku kvalitetu

Od prve skice, VARIETY je trebao zadovoljiti europske standarde za korištenje u prometnim javnim sredinama. Kao takva, serija modularnih sofa dostupna je u nekoliko tkanina otpornih na habanje koje također ispunjavaju zahtjeve Möbelfakta (švedskog referentnog sustava i sustava za označavanja održivosti). Širok izbor boja također pruža mnogo mogućnosti za prilagodbu.

Saznajte više

Duga zakrivljena modularna sofa s modulima različitih boja
S ovom modularnom serijom sofa željeli smo da kupac može kreirati vlastite oblike i dizajn koji će odgovarati njegovom prostoru i izraziti njegovu individualnost s različitim izborom boja u ponudi.
Sebastian Dell Uva, dizajner u AJ Proizvodima
Duga zakrivljena sofa sa klub stolićima i tabureima

Preuzmite VARIETY s BIMobject

Cijela modularna serija dostupna je kao BIM objekti tako da arhitekti i dizajneri mogu lako smjestiti VARIETY sofe u svoje digitalno dizajnersko okruženje.

Preuzmite s BIMobject

Zatražite pomoć od naših stručnjaka za projektiranje!

Uvijek nam se možete obratiti u AJ Proizvodi ako vam je potrebna pomoć s rješenjem za projektiranje prilagođenim vašem poslovanju. Kontaktirajte nas ako imate pitanja o odabiru tkanine, trebate inspiraciju ili jednostavno želite znati koje opcije bi najbolje odgovarale vašim prostorima. Kontaktirajte nas i reći ćemo vam više o mogućim opcijama.
Vrsta organizacije
Unesite vašu porukuPriložite dokument
Klikom na Pošalji potvrđujem da sam pročitao politiku privatnosti.

Više inspiracije iz serije VARIETY