Sofe kakve želite, to je VARIETY

Sofe kakve želite, to je VARIETY

Moderno, prilagodljivo i proširivo – to je prikladan opis za našu novu seriju modularnih sofa: VARIETY. Svojim privlačnim i dobro osmišljenim dizajnom savršene su za svaki prostor, bez obzira bio on velik ili mali. Bilo da vam treba mjesto za sastanak, suradnju ili zasluženi odmor, serija VARIETY ima puno za ponuditi. Rješenja su beskrajna!

Jedina granica je vaša mašta

Moduli iz serije VARIETY mogu se kombinirati u sjedišta bilo koje veličine i postaviti bilo gdje u prostoriji: uz zid ili u sredini prostorije. To znači da nije važno koja je veličina vaše sobe; bilo da se radi o malom ili velikom prostoru, VARIETY se može prilagoditi u skladu s tim. Možete dizajnirati RAZNOLIKO tako da odgovara vašoj sobi ili dizajnirati svoju sobu RAZNOLIKO!

Evo nekoliko primjera kako možete kombinirati module kako biste stvorili najbolje rješenje za sjedenje prilagođeno svojim potrebama.

Klupa koja se savija oko zida
Dvije kutne sofe na bijeloj pozadini

Namještaj smješten u uglovima ili oko njih

Trebate li puno sjedećih mjesta u malom prostoru? Trebate li imati što više slobodnog prostora na podu? Kutni moduli sofa mogu riješiti problem. Idealne su u i oko kutova i mogu se kombinirati s ravnim modulima kako bi se stvorilo rješenje za sjedenje koje okružuje vaše zidove. Sjajna stvar je što postavljanjem sofe na ovaj način možete odabrati broj sjedišta koji vam je potreban i proširiti ih prema potrebi, tako da možete stvoriti sofu s dovoljno mjesta za sve!

VARIETY je dostupan u nekoliko tkanina. Saznaj više

Siva kružna sofa s biljkama u sredini
Dvije zakrivljene sofe, jedna plava, jedna zelena, na bijeloj pozadini
Polukružna sofa od bordo tkanine
Zakrivljena sofa u obliku slova S koja je napola žuta, a napola plava
Tri osobe sjede i rade u prostoru za odmor s velikim okruglim sjedištima
Plava sofa uz zid s bež tabureom i crnim klub stolićem za kavu

Stvorite linearnost

Namještaj kombinacijom samostalnih sofa i manjih modula omogućuje brzo preuređenje prostorije i savršen je za mnoštvo različitih vrsta okupljanja.

Sofa ​​VARIETY s naslonima za ruke može se koristiti samostalno i idealna je za sve koji traže tradicionalnu konfiguraciju sjedenja. Iako se ova sofa ne može razvlačiti, i dalje se savršeno slaže s tabureima ili modularnim sofama iz serije. Svi različiti oblici i veličine dizajnirani su da pružaju ujednačen izgled bez obzira na to kako ih odlučite kombinirati.

Pročitajte kako različiti prostori za sjedenje mogu potaknuti suradnju

Duga zakrivljena sofa s modulima u različitim bojama

Dugoročna investicija

Moduli se mogu rekonfigurirati ili proširiti tijekom vremena kako se potrebe mijenjaju. Možda selite svoju tvrtku u nove prostore, kojima je potrebno potpuno drugačije rješenje opremanja? U tom slučaju možete jednostavno sastaviti sofu u novom dizajnu, proširiti ju ili upotpuniti dodatnim sjedištima po želji.

Otkrijte sve o VARIETY

Nadahnite se našim cjelovitim rješenjima

Zatražite pomoć od naših stručnjaka za projektiranje!

Uvijek nam se možete obratiti u AJ Proizvodi ako vam je potrebna pomoć s rješenjem za projektiranje prilagođenim vašem poslovanju. Kontaktirajte nas ako imate pitanja o odabiru tkanine, trebate inspiraciju ili jednostavno želite znati koje opcije bi najbolje odgovarale vašim prostorima. Kontaktirajte nas i reći ćemo vam više o mogućim opcijama.
Vrsta organizacije
Unesite vašu porukuPriložite dokument
Klikom na Pošalji potvrđujem da sam pročitao politiku privatnosti.