Slobodno nas kontaktirajte ako želite više informacija o trenutnoj zalihi određenog proizvoda.

Obratite se korisničkoj podršci
Upute za sastavljanje, korisnički priručnik i ostale dokumente možete pronaći na lijevoj strani stranice proizvoda pod "Dokumenti".

Ako nema uputa ili vam je potrebna pomoć, obratite se korisničkoj podršci na info@larix.hr.
Mnogi od naših proizvoda isporučuju se nesastavljeni kako bi naši troškovi bili što niži za vas, našeg kupca. Većina proizvoda relativno je jednostavna za sastavljanje. Možete saznati dolazi li proizvod sastavljen ili nesastavljen prema specifikacijama proizvoda na svakoj stranici proizvoda.

Za veće narudžbe možemo organizirati da se vaša narudžba sastavi i montira za vas uz dodatnu naknadu. Molimo kontaktirajte nas za više informacija. Nažalost, trenutno nismo u mogućnosti ponuditi usluge montaže za manje narudžbe.
Svi naši proizvodi imaju minimalno sedam godina jamstva kako biste mogli biti sigurni u kvalitetu proizvoda koje kupujete od nas. Za neke od naših proizvoda čak smo u mogućnosti ponuditi i duži jamstveni rok. Ove informacije možete pronaći na svakoj stranici proizvoda ispod gumba U KOŠARICU.

Sve informacije o našem jamstvu proizvoda možete pronaći u našim Uvjetima prodaje.
Za količinske narudžbe, Larix Plus preporučuju naručivanje jednog artikla kao uzorka prije slanja cijele narudžbe. Ako proizvod naručujete kao uzorak, kontaktirajte nas i mi ćemo vam dati najbolji savjet kako to učiniti kako biste izbjegli troškove dodatnog prijevoza.
Posjetite stranicu u nastavku kako biste vidjeli naš cijeli asortiman uredskih stolova.

Elektropodizni uredski stolovi | AJ Proizvodi
Posjetite stranicu u nastavku kako biste vidjeli naš cijeli asortiman uredskih stolica:

Uredske stolice| AJ Proizvodi
Za pitanja o proizvodima pošaljite mail na info@larix.hr ili nazovite naš tim za korisničku podršku na 042 379 479.

Također ćete pronaći sve dimenzije i informacije o našim proizvodima na stranicama proizvoda naše web stranice. Provjerite jeste li došli do kraja stranice o proizvodu te pristupa korisničkim priručnicima i uputama za sastavljanje. Možete tražiti određeni proizvod u polju za pretraživanje na vrhu web stranice.