Kao kupac AJ Proizvoda, imate 14 dana da nam vratite svoju narudžbu. Roba mora biti nekorištena, nesastavljena, u originalnom pakiranju i stanju za ponovnu prodaju. Obavijestite nas u roku od 14 dana od primitka isporuke tako da kontaktirate naš tim za korisničku podršku.

Larix Plus može dogovoriti preuzimanje proizvoda koji se vraćaju. Za to ćemo naplatiti malu naknadu. Ova će se naknada skinuti s konačnog iznosa povrata.
Alternativno, povrat robe možete organizirati samostalno. Kontaktirajte nas kako biste dobili povratnu adresu i upute.

Imajte na umu kako se neki proizvodi ne mogu vratiti.

Više informacija o našoj politici povrata možete pronaći ovdje.
Kao kupac Larix Plusa, imate 14 dana da nam vratite svoju narudžbu. Morate nas obavijestiti u roku od 14 dana od primitka isporuke tako da kontaktirate naš tim za korisničku podršku. Roba mora biti nekorištena, nesastavljena/sastavljena (ovisno kako je isporučena), u originalnom pakiranju i stanju za ponovnu prodaju. Zamolit ćemo vas da nam dostavite fotografije robe koju treba vratiti i razgovarati ćemo s vama kroz proces povrata.

Imajte na umu kako se neki proizvodi ne mogu vratiti.

Više informacija o našoj politici povrata možete pronaći ovdje.

Ukoliko želite otkazati svoju narudžbu prije isporuke, pogledajte ispod "Mogu li otkazati svoju narudžbu?".
Postoje dvije opcije prilikom povrata robe u Larix Plus:

1. Larix Plus može organizirati prikupljanje proizvoda koji se vraćaju. Za to ćemo naplatiti malu naknadu. Ova će se naknada skinuti s konačnog iznosa povrata. Larix Plus preuzima punu odgovornost za stanje robe od mjesta preuzimanja iz prostorija kupca.
Imajte na umu ako roba zahtijeva preuzimanje s adrese izvan Hrvatske, Larix Plus će naplatiti dodatnu naknadu za povratni prijevoz (P.O.A.).

2. Kupac ima mogućnost sam vratiti robu o svom trošku i riziku. Ukoliko želite koristiti vlastitu prijevozničku tvrtku, kontaktirajte nas kako bismo dobili povratnu adresu i upute. Imajte na umu da ako Larix Plus ne organizira prikup, tada je kupac odgovoran za stanje robe sve dok se ista ne zaprimi i potpiše na navedenoj adresi za povrat.

Imajte na umu da Larix Plus zadržava pravo odbitka za sve dijelove koji nedostaju, znakove oštećenja ili montaže. Osim toga, troškovi dostave iz vaše izvorne narudžbe neće biti vraćeni. Sve informacije i troškove možete pronaći u našim Uvjetima prodaje.
Otkazivanje kao poslovni korisnik

Ako želite otkazati svoju narudžbu, molimo vas da nas obavijestite što je prije moguće kako ne bismo imali nepotrebne troškove. Imajte na umu da otkazivanje narudžbe nakon što je ista poslana može uzrokovati dodatnim troškovima. Ovisno o veličini robe, ti troškovi mogu biti visoki. Larix Plus zadržava pravo naplate bilo kojeg iznosa do pune vrijednosti robe ako se ista otkaže prije isporuke. Nakon što je roba poslana, troškovi dostave neće biti vraćeni.

Napominjemo da se artikli izrađeni po narudžbi (kako je navedeno u opisu proizvoda) ne mogu otkazati nakon prva 24 sata; svako otkazivanje takvih artikala naplatit će se po punoj vrijednosti robe.

Otkazivanje kao privatan kupac

Imate pravo otkazati narudžbu u roku od 14 dana. Ukoliko želite otkazati svoju narudžbu, molimo vas da nas obavijestite što je prije moguće kako bismo izbjegli nepotrebne troškove. Nakon što je roba poslana, troškovi dostave neće biti vraćeni. Izvan roka za otkazivanje od 14 dana, otkazivanje vaše narudžbe može uzrokovati dodatne troškove, ako je roba već poslana. Ovisno o veličini robe, ti troškovi mogu biti visoki. Larix Plus zadržava pravo naplate bilo kojeg iznosa do pune vrijednosti robe.

Napominjemo da se artikli izrađeni po narudžbi (kako je navedeno u opisu proizvoda) ne mogu otkazati nakon prva 24 sata; svako otkazivanje takvih artikala naplatit će se po punoj vrijednosti robe.
Nažalost, roba se ponekad ošteti u transportu. Ukoliko se to dogodi, obavijestite nas i mi ćemo organizirati slanje zamjene u najkraćem mogućem roku. To možete učiniti slanjem emaila na info@larix.hr, pozivom na 042 379 479.

Pomozite nam tako što ćete prilikom isporuke provjeriti svoju robu i uočiti vidljiva oštećenja. Imate pravo zamoliti dostavljača da pričeka dok ne provjerite svoju robu. Kako bismo olakšali potraživanje štete, zahtijevati ćemo fotografije oštećenja kako na ambalaži tako i na proizvodu. U slučaju potraživanja štete, imate pravo na zamjensku robu (ili zamjenske dijelove, ovisno o kakvom se oštećenju radi) koji će vam biti dostavljeni besplatno ili na puni povrat novca (uključujući sve troškove dostave).

Naši uvjeti razlikuju se za poslovne ili privatne korisnike.

Poslovni korisnici

Ukoliko uočite bilo kakvo oštećenje robe ili pakiranja, molimo vas da u skladu s tim izradite dokumentaciju s vozačevim potpisom i da nas kontaktirate što je prije moguće, najkasnije 3 dana nakon primitka vaše isporuke, kako bismo mogli dogovoriti zamjenu. Također vas molimo da raspakirate svoju robu, provjerite ima li na proizvodima bilo kakvih skrivenih oštećenja i prijavite sve probleme našem timu za korisničku podršku u roku od 3 dana od primitka vaše isporuke. Ako vaša isporuka uključuje veliki broj proizvoda, molimo vas da provjeriti svu isporučenu robu. Larix Plus ne može prihvatiti zahtjeve za štetu na robi koja je nakon isporuke premještena u drugu zgradu ili na drugo mjesto. Imajte na umu kako nakon 3 dana povrat neće biti prihvaćen zbog oštećenja i da možete biti odgovorni za sve troškove povrata i zamjene.

Privatni korisnici

Ukoliko uočite bilo kakvo oštećenje robe ili pakiranja, molimo vas da u skladu s tim izradite dokumentaciju s potpisom dostavljača i da nas kontaktirate što je prije moguće. Molimo vas da raspakirate svoju robu, provjerite ima li na proizvodima bilo kakvih skrivenih oštećenja i prijavite sve probleme našem timu za korisničku podršku unutar 24 sata od primitka vaše isporuke. Imajte na umu da nakon 24 sata povrat neće biti prihvaćen zbog oštećenja u transportu i da možete biti odgovorni za sve troškove povrata i zamjene (prema našoj politici povrata).
Ukoliko vam nedostaju neki proizvodi ili dijelovi iz isporuke, obavijestite nas što je prije moguće, najkasnije do 3 dana nakon primitka isporuke. To možete učiniti slanjem emaila na info@larix.hr, pozivom na 042 379 479 ili putem online chata. Vašu neisporučenu robu isporučiti ćemo u najkraćem mogućem roku.
Obraditi ćemo vaš povrat u roku od 14 dana od primitka vašeg povrata ili zahtjeva za otkazivanje. Povrat će se izvršiti putem originalnog načina plaćanja.

Napominjemo kako se troškovi dostave neće vratiti. To uključuje naknadu za nadogradnju ili isporuku na otoke, osim ako Larix Plus nije uspio pružiti uslugu prema dogovoru.
Postoji nekoliko okolnosti pod kojima se proizvodi ne mogu vratiti. To su:

  • Proizvodi po narudžbi. Neki proizvodi u našem asortimanu označeni su kao proizvodi izrađeni po narudžbi i ne mogu se vratiti. Ovi proizvodi su kao takvi istaknuti na pojedinačnim stranicama proizvoda na našoj web stranici. Ove informacije možete pronaći pod specifikacijama proizvoda. To će također biti potvrđeno na potvrdi vaše narudžbe.
  • Podloge po mjeri. Podloge izrezane iz role, bilo od strane kupca ili od strane Larix Plusa ne mogu se vratiti.
  • Personalizirani proizvodi i posebno naručeni artikli izvan našeg standardnog asortimana. To uključuje proizvode koji su izrađeni ili prilagođeni vašim zahtjevima, npr. drugačija boja ili veličina po narudžbi, kao i proizvodi za koje je kupac tražio da Larix Plus nabavi izvan našeg standardnog asortimana.
  • Roba naručena u količini većoj od 50 komada, osim ako uzorak proizvoda nije naručen prije narudžbe za punu količinu.
  • Roba čija je ukupna vrijednost narudžbe veća od 10.000,00 kn (bez PDV-a) osim ako su uzorci proizvoda naručeni prije narudžbe za punu količinu (samo za poslovne korisnike).