Jednostavno unesite svoj kod u okvir s oznakom "Unesite promotivni kod" na stranici košarice za kupnju i zatim kliknite PRIMIJENI.

Promotivni kodovi su jednokratna ponuda i mogu se primijeniti samo na naplati. Svaki promotivni kod ima svoja vremenska ograničenja i iznos popusta. Promotivni kodovi ne mogu se kombinirati s drugim trgovinskim ugovorima ili popustima.
Ukoliko postoji dugogodišnja suradnja, društva s ograničenom odgovornošću i organizacije javnog sektora mogu odabrati odgodu plaćanja. Nakon što je vaša roba isporučena od nas ćete dobiti račun na registriranu adresu računa s rokovima plaćanja od 30 dana od datuma računa.

Ako račun ostane neplaćen nakon datuma dospijeća zadržavamo pravo zaračunati kamatu. Također zadržavamo pravo obustaviti odgodu plaćanja u bilo kojem trenutku zbog kašnjenja plaćanja ili promjene kreditnog statusa.

Ovdje možete vidjeti naše uvjete plaćanja.
Brinemo o okolišu i šaljemo sve naše račune u PDF formatu na navedenu email adresu za primanje računa, osim ako nije drugačije zatraženo.

Možete jednostavno registrirati email za primitak računa. Na taj email možemo vam nastaviti slati potvrdu vaše narudžbe i sva ažuriranja, ali možemo poslati i račun.
Poslovni korisnici plaćaju po ponudi na jedan od naših računa ili ako je drugačije dogovoreno.

Privatnim korisnicima trenutno možemo ponuditi predračunsko/avansno plaćanje ili plaćanje prilikom pouzeća.