Na web shopu AJ Proizvodi nije mogući odabir više načina plaćanja (kartično) već samo po primljenoj ponudi-predračunu uplatom na jedan od transakcijskih računa koji su navedeni u zaglavlju ponude ili pouzećem po primitku paketa.

Provjerite jesu li ispunjeni svi podaci o korisniku, a zatim kliknite SPREMI.
Kliknite na "Prijava" u gornjem desnom kutu web shopa, a zatim odaberite "Kreiraj račun". Ne zaboravite odabrati jeste li privatni ili poslovni korisnik. Također račun možete kreirati izravno na "Naplati".
Ukoliko želite naručiti fizičku kopiju kataloga kontaktirajte nas na 042 379 479, pošaljite email na info@larix.hr ili ispunite obrazac za slanje kataloga na stranici kataloga. U bilo kojem trenutnu možete vidjeti naše online kataloge na ovoj poveznici.
Ne, nažalost vaš email može biti povezan samo s jednim korisničkim računom.
Ne. Da biste mogli naručiti, prvo se morate registrirati na naš web shop kod nas kao kupac.

Najlakši način za to je odabir novog kupca na "Naplati". Možete se odlučiti registrirati kao poslovni ili privatni korisnik. Sljedeći put kada naručite od nas, moći ćete se prijaviti i naručiti brzo i jednostavno.
Prijavljujete se koristeći svoju email adresu. Ako nikad niste kupovali kod nas, morat ćete odabrati "Kreiraj račun".

Ako ste prethodno kupovali kod nas telefonom ili preko emaila, ali se prije niste prijavili na našu web stranicu, sve što trebate učiniti je ponovno kreirati novi korisnički račun.

Ako niste sigurni jeste li već registrirani korisnik ili ste zaboravili lozinku, pokušajte sljedeće;
  • Idite na Prijava/Registracija
  • Odaberite Zaboravili ste lozinku?
  • Upišite email koji ste koristili za registraciju
Ako ne prepoznamo vašu email adresu, dobiti ćete poruku da navedena email adresa nije registrirana kod nas. Ako je to slučaj, morati ćete izraditi novi korisnički račun. Ako ste registrirani, na uneseni email biti će poslana poveznica za resetiranje vaše lozinke.
Nažalost, u Hrvatskoj nemamo fizičku trgovinu ili izložbeni prostor.

Molimo kontaktirajte naš tim za korisničku podršku ukoliko želite nešto naručiti iz našeg asortimana.