Detalji su važni za Beslag Design

Detalji su važni za Beslag Design

Dizajn i kvaliteta su kamen temeljac poslovanja tvrtke Beslag Designa i istaknuti su u njihovim glavnim uredima i skladišnim prostorima u Båstadu u Švedskoj. Zgrada, koju je projektirao arhitekt Kay Linghoff, kombinira uzbudljive detalje u skladnu cjelinu, uključujući i rješenje za dizajn interijera iz naše tvrtke AJ Proizvodi koje ispunjava želje tvrtke s obzirom na boju, dizajn i funkciju.
Jako smo zadovoljni suradnjom. Namještaj je pametan, praktičan i vrhunske kvalitete, te čini mnogo za poboljšanje dobrobiti.
Hans Bergström, Beslag Design

Tvrtka s dobrom perspektivom

Braća Björn i Hans Bergström imali su nevjerojatan put s tvrtkom Beslag Design otkako su preuzeli posao od svog oca 1982. godine. Tijekom godina na čelu, razvili su tvrtku u vodećeg dobavljača opreme i proizvoda za interijere zahvaljujući njihovom njuh i pomoć njihovog osoblja.

Asortiman se sastoji od malih stvari koje čine veliku razliku: kvaka, ručka, pohrane i rasvjete za domove i urede. Njihovi kupci nalaze se uglavnom u nordijskoj regiji, ali interes s kontinenta stalno raste preko Beslag Online web shopa, te sada nema granica koliko daleko mogu ići.

Två personer sitter vid ett skrivbord fyllt med papper.

Fokus na dizajnu i kvaliteti

Kako bi nastavili s agresivnim ulaganjem, odlučili su ulagati u veće prostore. Vjerni svojoj poslovnoj ideji da detalji čine cjelinu, postavili su visoka očekivanja od nove zgrade.

"Dizajn i kvaliteta su nam važni", kaže Hans Bergström. “Ovo se odnosi na sve, od naših proizvoda i načina na koji se predstavljamo do arhitekture zgrade i namještaja u kojem radimo.”

Dobro osmišljena shema boja

Uz pomoć arhitekta Kay Linghoffta, izgradili su prostore u kojima se sve osjeća povezano, izvana i iznutra. Crnu, bijelu i sivu shemu boja možete pronaći u cijeloj nekretnini: na vanjskoj fasadi, unutarnjim zidovima i podovima, u spektakularnom stubištu s podiznim tornjem i krovnim prozorom, na staklenim pregradama i vratima, kao i u namještaju i ostaloj unutarnjoj opremi. Dojam je moderan, miran i iznimno ugodan oku.

Kvinna som sitter vid ett skrivbord
Svart skåp med prydnader ovanpå
Skåp MODULUS XL
490,- €
3.691,91KN

Veliki zahtjevi na nama kao dobavljačem

Prilikom odabira uređenja interijera postavljeni su vrlo specifični zahtjevi u pogledu sheme boja, kvalitete i pouzdanosti isporuke.

"Naš arhitekt pričao nam je o AJ Proizvodima", kaže Hans "i to je dobro funkcioniralo. Oni su se pobrinuli za sve, od prijedloga proizvoda i narudžbi do točne isporuke i montaže na licu mjesta."

Helena Thelander, jedna od članova projektno prodajnog tima specijaliziranog za urede u AJ Proizvodima bila je ta koja je vodila posao sastavljanja i isporuke rješenja za opremanje temeljeno na visokim zahtjevima. "Bio je to zabavan izazov gdje smo ponudili posebna rješenja za zadovoljavanje želja klijenata, s dobrim rezultatima."

Konferensstol

Namještaj za urede i konferencijske sobe

Uredski prostori opremljeni su kutnim elektropodiznim stolovima koji imaju veliku količinu radnog prostora, udobnim uredskim stolicama i ormarima u kojima su fascikle i dokumenti skriveni iza kliznih vrata kako bi se dobio uredan i minimalistički izgled.

Također smo isporučili stolove i stolice za sobe za sastanke. U najvećoj konferencijskoj dvorani, često korištenoj kao dvorana za obuku, klijent se odlučio za 12 malih konferencijskih stolova koji se mogu rasporediti u klasični raspored kao u učionici ili se također mogu spojiti u jedan veliki stol za sastanke odbora. Fleksibilno i vrlo upotrebljivo rješenje.

lagermiljö med skrivbord, personer och packbord.

Učinkovitiji procesi u skladištu

Štoviše, nabavili smo i novi namještaj i opremu za skladište tvrtke. Odlazne isporuke sada se pakiraju na stolove za pakiranje koji se lako mogu podesiti po visini kako bi odgovarali visinama različitih zaposlenika. U instalaciju su bile uključene dodatne police, kolica i ostali dodaci koji olakšavaju rad pri pakiranju.

"Namještaj koji danas imamo pametan je, praktičan i vrhunske kvalitete, te čini mnogo za poboljšanje dobrobiti. Stoga smo jako zadovoljni suradnjom", zaključuje Hans Bergström.

Želite li znati što naši stručnjaci za dizajn interijera mogu učiniti za vas? Kontaktirajte nas.