Vršimo stalne kontrole kvalitete

Nikada ne odmaramo od kvalitete

Svijest o kvaliteti stalni je prioritet u cijelom našem poslovanju. Znamo da iza svake narudžbe stoji netko, da se svaka isporuka računa i procjenjuje. Zato radimo prema strogim protokolima sa stalnim testiranjem i označavanjem, osiguravajući da svaki proizvod u našem asortimanu bude u skladu s našim obećanjima. Sve kako bismo vam mogli s ponosom ponuditi odlične proizvode i 7-godišnje jamstvo na cijeli asortiman.

Proizvodi kojima možete vjerovati – iz godine u godinu

Izgradili smo tvrtku temeljenu na konceptu da pomognemo ljudima da se dobro osjećaju na poslu, isporukom namještaja i opreme za različite radne situacije. Zato uvijek želimo da naši kupci vjeruju našim proizvodima. Želimo da znate da je svaki siguran izbor koji izdržava test vremena i pruža vam značajke i praktičnost koje očekujete - iz godine u godinu. Kao takvi, imamo proces koji osigurava visoku i dosljednu razinu kvalitete za cijeli asortiman.

Isti visoki zahtjevi za cijeli asortiman

Odgovorni smo za dizajn i proizvodnju nešto manje od trećine našeg asortimana; ostalo dolazi uglavnom od proizvođača iz Švedske ili Europe. No, bez obzira na podrijetlo, svaki novi proizvod mora proći kroz detaljno testiranje, odnonos, naš Odjel kvalitete, kako bi bio uključen u naš asortiman. Nijednom proizvodu, čak ni našem vlastitom, nije dopuštena prečica. Mnogi novi proizvodi – naši i oni od dobavljača – testirani su od strane nepristranih, akreditiranih instituta za ispitivanje prije nego što budu uvedeni u naš asortiman proizvoda. Ako smo mi sami dizajneri, pratimo naš proces dizajna (više pročitajte ovdje) dok proizvod ne bude odobren i spreman.

Kontrola kvalitete novih proizvoda

Dakle, na što gledamo kako bismo osigurali kvalitetu novog proizvoda? Naša procjena je uvijek napravljena iz holističke perspektive i odnosi se na funkcije proizvoda te njegova vanjska i unutarnja svojstva, kao što su završna obrada, trajnost, sigurnost i stabilnost. Osim toga, sposobnost ambalaže da se zaštiti proizvod, jasnoća uputa za ugradnju, je li proizvod jednostavan za sastavljanje i ima li odgovarajuće oznake (Nordic swan, CE oznaka, itd.). Označavanje ispravnim simbolima, između ostalog pokazuje da proizvod ispunjava visoke zahtjeve u pogledu sadržaja kemikalija, odgovornih lanaca opskrbe i utjecaja na okoliš tijekom životnog ciklusa. Tek kada se svaki element provjeri, proizvod dobiva odobrenje.

Provjera postojećeg raspona

Svaki proizvod u našem asortimanu prošao je temeljitu kontrolu kvalitete prije nego što je konačno odobren, ali to ne znači kraj naše težnje za savršenstvom. Kako bismo održali razinu kvalitete u postojećem rasponu, provodimo stalna ispitivanja u pogledu sigurnosti, mjerenja, čvrstoće i stabilnosti. Osim toga, stalno pratimo odgovore kupaca. Svakodnevnim praćenjem pritužbi možemo tražiti izvore pogrešaka i brzo ih ispraviti. Je li došlo do kvara na proizvodu, problemi s isporukom ili oštećenja u transportu? Ili je kupac jednostavno iskoristio svoje pravo da se predomisli? Kad imamo odgovor, možemo djelovati – nadoknaditi štetu kupcu i ukazati proizvođaču na mogući nedostatak. Težnja za kvalitetom nikada ne prestaje.

Stalno poboljšanje

Certificirani smo prema ISO 9001 i radimo s procesima koji osiguravaju kvalitetu u svim fazama našeg poslovanja. Dio naše politike stalnog poboljšanja je pregled robe ili usluga naših dobavljača. Evaluacija se temelji na njihovoj spremnosti na suradnju, pouzdanosti isporuke i sposobnosti održavanja dosljedne visoke kvalitete. Jer samo najbolje je dovoljno dobro za naše kupce.