Kvaliteta dolazi iznutra (često iz naših vlastitih tvornica)

Kvaliteta dolazi iznutra (često iz naših vlastitih tvornica)

Kvaliteta koja dolazi iznutra karakteristična je za naš asortiman, jer se gotovo trećina naših proizvoda proizvodi u vlastitim tvornicama u Poljskoj i Slovačkoj. Ovdje proizvodimo sve od uredskog namještaja i radioničkih stolova do regala i garderobnih ormara kako bismo zadovoljili visoke standarde preciznosti i kvalitete. Sve to radimo s ciljem stvaranja dobrog radnog okruženja za vas i vaše kolege.

Potpuna kontrola kvalitete

Naša vlastita proizvodnja je kamen temeljac naše strategije ponude kvalitetnih proizvoda po pristupačnim cijenama. Donijeli smo svjesnu odluku da razvijamo i proizvodimo mnoge naše proizvode u vlastitoj kući. To nam daje kontrolu nad cijelim procesom, od identificiranja početnih zahtjeva do isporuke gotovog proizvoda. Posjedovanje cijelog proizvodnog procesa unutar tvrtke olakšava izradu namještaja i opreme s individualnim stilom, te istovremeno dizajn proizvoda koji zadovoljavaju trenutne zahtjeve tržišta.

Dvije tvornice s važnom ulogom

Proizvodimo proizvode u vlastitim tvornicama od 1990-ih. AJ Furniture Factory u gradu Redzikowo u Poljskoj, koji se nalazi u blizini Gdanjska, proizvodi većinu našeg drvenog namještaja. Ovdje se izrađuju naši stolovi, ormari, police za knjige i ladice, zajedno s našim konferencijskim stolovima i namještajem za blagovaonicu. U našoj drugoj tvornici, AJ Metal Design u Trnavi u Slovačkoj, proizvodimo garderobne ormare, ormare za spremanje i regalne sustave od čeličnog lima. Zajedno, ova dva pogona proizvode nešto manje od trećine našeg asortimana i čine okosnicu naše opskrbe robom.

Proizvodno orijentirani procesi

Budući da su naši vlastiti proizvodi razvijeni u bliskoj suradnji s našim vlastitim dizajnerima, sve faze proizvodnog procesa dizajnirane su tako da odgovaraju našim tvornicama. Svaki dio slagalice pažljivo je planiran i moderniziran u skladu s našim ciljevima kvalitete, od procesa, strojeva i tokova materijala do stručnosti i umijeća osoblja, do lakova i boja. Stalne inspekcije kvalitete i kontinuirane mjere poboljšanja ključni su dio naših proizvodnih procesa i naravno, obje naše tvornice imaju ISO 9001 certifikat.

Pažljivo odabrani materijali

Naše su tvornice opremljene najnovijim strojevima i alatima, a svaka isporuka materijala se temeljito provjerava kako bi se osiguralo da zadovoljava naše specifikacije. Naše dobavljače pažljivo biramo na temelju njihove sposobnosti da isporuče pravu kvalitetu na vrijeme i po pravoj cijeni. Osim toga, moraju slijediti naš kodeks ponašanja i pridržavati se naše politike kvalitete i zaštite okoliša. Gdje god je to moguće, biramo obnovljive i reciklirane materijale, kao i FSC certificirano drvo i zeleni čelik.

Kvalitetno vrijeme na poslu

Posjedovanje vlastitih tvornica ne samo da nam daje potpunu kontrolu nad vlastitim asortimanom proizvoda, već nas čini i boljim u kupnji proizvoda jer razumijemo proizvodni proces i znamo koje zahtjeve naši dobavljači moraju ispuniti. Rezultat: širok raspon proizvoda koji vama i vašim kolegama omogućuju kvalitetno vrijeme na poslu.