Naš vlastiti dizajn: od potrebe do gotovog proizvoda

Naš vlastiti dizajn: od potrebe do gotovog proizvoda

Toliko cijenimo kvalitetu da imamo kompletan proces za razvoj novih, boljih proizvoda. Zahvaljujući našem dizajnerskom odjelu, možemo kreirati namještaj i dizajn interijera s vlastitim jedinstvenim stilom, prilagođavajući proizvode aktualnim potrebama tržišta. To znači da možemo biti sigurni da će kupac iz godine u godinu dobiti proizvod koji će zadovoljiti njegove potrebe, koji pruža funkcije i udobnost koja vam je potrebna za kvalitetno vrijeme na poslu.

Dobro osmišljen razvojni proces

Isporučujemo namještaj i opremu za sve vrste radnih mjesta, od ureda, skladišta i tvornica do škola i javnih ustanova. Kako bismo osigurali da naši proizvodi ispunjavaju zahtjeve visoke kvalitete, često ih sami razvijamo, čest od nule. Da bi nam pomogli, koristimo detaljan proces koji nam daje potpunu kontrolu nad cijelim lancem, od dizajna i odabira materijala do proizvodnje, pakiranja i isporuke kupcu.

Zadovoljavanje potreba

Razvoj proizvoda uvijek počinje s potrebom koja se mora riješiti. To može značiti ili modificiranje postojećeg proizvoda ili ispunjavanje budućeg trenda na njegovom putu na tržište. Inicijativa može doći iz naše vlastite organizacije ili od kupaca i dobavljača.

Dizajn koji rješava svakodnevne probleme

Prvo, radimo naše istraživanje, razgovaramo s korisnicima dok sastavljamo zahtjeve kvalitete i okoliša. Zatim, na temelju dizajnerskih kratkih sažetaka, počinje rad na skiciranju proizvoda koji zadovoljava potrebe i olakšava život krajnjem korisniku. Fokus našeg rada na dizajnu je na kvaliteti, funkciji i sigurnosti kao i na minimiziranju utjecaja proizvoda na okoliš.

Proizvodnja u Švedskoj i Europi

Većinu našeg dizajna i razvoja proizvoda obavljamo u bliskoj suradnji s našim tvornicama u Poljskoj i Slovačkoj, ali ponekad radimo i sa švedskim proizvođačima. Surađujemo na svemu, od razvoja prototipa do rasprave o odabiru materijala, dizajnerskom rješenju i načinu proizvodnje. Također proces uključuje razvoj ambalaže koja će smanjiti rizik od oštećenja u transportu i koja je što je moguće više ekološki prihvatljiva.

Od probnih narudžbi do testiranja

Prototip se ocjenjuje na temelju parametara kao što su sigurnost, trajnost, čvrstoća, dizajn i funkcija. Također se provjeravaju vizualni aspekti robusnosti, kvalitete i površinske obrade. Nakon što projektni tim odobri prototip, počinjemo s procesom izrade prve narudžbe uzorka. U ovoj fazi često šaljemo uzorak proizvoda akreditiranom institutu za ispitivanje kako bismo dobili nepristrano mišljenje o kvaliteti proizvoda.

Vrijeme je da usrećimo naše kupce

U pretposljednjem koraku provode se potpune provjere kako bi se osiguralo da proizvod zadovoljava svaki dio specifikacije zahtjeva dizajna. Uz sva odobrenja, proizvod se može uvrstiti u naš asortiman i učiniti dostupnim našim kupcima. Ako smo svoj posao vodili prema planu, onda će proizvod uskoro raditi ono za što je namijenjen: zadovoljiti potrebu i pomoći ljudima da se osjećaju dobro na poslu.