0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni
Proizvodi A-Z

Kupovina AJ proizvoda

Kod narudžbe AJ proizvoda dobivate opravdanu kvalitetu za svoj novac. Nudimo Vam najmanje godinu dana jamstva na sve naše proizvode, stručnu podršku, organiziranu dostavu i savjetovanje, a sve to radi Vašeg maksimalnog zadovoljstva!

Zaštita okoliša

AJ grupacija je ekološki osviještena i ulaže maksimalne napore u reciklažu otpadne ambalaže gdje je god to moguće. Na našoj web stranici je velik izbor opreme za sortiranje, zbrinjavanje otpada i sigurno odlaganje smeća.

Plaćanje

Navedene cijene su bez PDV-a i izražene su u Kn.

Narudžbe do vrijednosti 10.000 kn se plaćaju po ponudi u cijelosti, a narudžbe iznad te vrijednosti se plaćaju 30% prilikom narudžbe, a 70 % prije isporuke robe, ako nije drugačije dogovoreno.

Roba ostaje naše vlasništvo dok se račun ne plati u potpunosti.

U slučaju da kasnite sa plaćanjem obračunava se zakonska zatezna kamata.

Dostava

Troškovi dostave nisu uključeni u cijenu proizvoda. Transport iz našeg skladišta u Varaždinu se vrši po dogovoru:

  • vlastitim prijevozom, kupac sam preuzima robu,
  • organizirana dostava prijevozničkom kućom.

Organizirana dostava robe uključuje prijevoz do objekta. U tom slučaju je potrebno osigurati pomoć kod istovara i provjeriti dostupnost vozila do zgrade. Nakon slanja upita kupac dobiva ponudu s točnim troškovima dostave ukoliko se odluči za organiziranu dostavu do svoje adrese. Kupac vrši plaćanje po primljenoj ponudi.

Isporuka

Rok isporuke za proizvode je do 7 radnih dana ukoliko imamo proizvod na zalihi ili 20 do 35 radnih dana od potvrđene narudžbe kupca.

Ako prodavatelj nije u mogućnosti isporučiti sve naručene proizvode, isporučiti će one koje može. O vremenu isporuke tih proizvoda poslati će kupcu e-mail o predviđenom roku za isporuku preostalih proizvoda.

Kupac može u roku od 3 dana otkazati isporuku preostalih proizvoda nakon primitka obavijesti o djelomičnoj isporuci.

Montaža

Montaža nije uključena u cijenu proizvoda, pojedine artikle je potrebno sastaviti. Usluga montaže se posebno naplaćuje i ugovara se na zahtjev kupca, te se uključuje u ponudu. Montaža se naplaćuje ovisno o vrsti i količini robe.

Povrat i reklamacije

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku ili prijaviti prodavatelju.

Moguće reklamacije potrebno je prijaviti u roku od 8 dana po primitku robe pisanim putem, uz kratak zapisnik s točnim opisom predmeta reklamacije i slikom oštećenja.

Kupac ima pravo na povrat robe u sljedećim slučajevima:

  • kod isporuke robe koja nije naručena,
  • kod isporuke robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu.

Prodavatelj će odobriti povrat robe kupcu nakon prijema opravdane pisane reklamacije e-mailom ili poštom.

U slučaju povrata robe koji nije nastao propustom prodavatelja, kupac snosi sve manipulativne troškove koji su nastali.

Servis

U okviru garancijskog roka nudimo uslugu servisa, popravljamo ili mijenjamo proizvod. Na usluzi smo i nakon isteka garancijskog roka, a možete nam se obratiti na info@larix.hr.
U slučaju mogućih grešaka u opisu proizvoda, obavijestiti ćemo vas i ispraviti ih, te ponuditi najsličniji proizvod.

Želimo Vam uspješnu kupovinu AJ proizvoda!