• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 3 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Broj artikla PN14321
Boja površine ploče:
Izaberite Boja površine ploče!
Izaberite
Bijela
Crna
Glina sivo
Vrsta materijala:
Izaberite Vrsta materijala!
Izaberite
Kronospan - 4771 antifingerprint white
Kronospan - K096 SU clay grey
Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Od
3.452,00KN
Bez PDV-a
Proizvod više nije dostupan
Dodaj u košaricu
  • Za manje prostore
  • Električno podešavanje visine
  • Ekskluzivni materijali
Praktičan stol za manja radna mjesta ili kućne urede. Stol je podesiv po visini, ima zaštitni mehanizam od nekontroliranog spuštanja. Ima zakošene kuteve za moderan dojam. Stol s izvrsnom ergonomijom u malom pakiranju!
Ovo je AJ proizvod
info
  • Informacije o proizvodu
  • Pribor
  • Plaćanje i dostava
Više informacija o proizvodu
Ovaj stol s podesivom visinom je modernog dizajna, ujedno zadovoljava zahtjeve izdržljivosti i funkcionalnosti. Stol je nešto manji od uobičajnih stolova što olakšava postavljanje stola u kućni ured ili na manje radno mjesto. Stol se može podizati i spuštati što je sjajno s gledišta ergonomije i omogućuje kombiniranje između sjedenja i stajanja tijekom dana. Lako se može programirati za rad u sjedećoj i stajaćoj visini prema vašim potrebama, tako da stol možete vratiti na idealnu radnu visinu svaki put kada ga koristite. Blago zakošeni kutovi daju radnom stolu ugodan i moderan izgled. Stol podesiv po visini ima zaštitni mehanizam koji prepoznaje prepreke pri spuštanju ili podizanju stola i odmah zaustavlja pomicanje postolja. Tako se produžuje vijek trajanja radnog stola i ostale uredske opreme. Ispod stola nema prečke kako bi dobili maksimalan prostor za noge. Stol je izrađen od visokokvalitetnih materijala. Ima radnu površinu od šperploče s površinom od prešanog laminata koja je vrlo izdržljiva i lako se održava. Crno-bijela ploča stola ima zaštitni premaz koji smanjuje tragove otisaka prstiju i mrlje na stolu. Asortiman namještaja NOVUS je prilagođen profesionalnom radu u kućnom okruženju i za manja radna mjesta. Namještaj ima kompaktnije dimenzije, dobro promišljen dizajn i neutralne nijanse boja. Svaki komad namještaja je dio cjelovitog rješenja što znači da ih je lako uskladiti, ne samo međusobno već i s ostalim komponentama dizajna. Namještaj je osmislio dizajnerski tim u AJ gdje se i proizvodi - naš je cilj da i mali uredi budu opremljeni funkcionalnim i modernim namještajem.
Karakteristike proizvoda
Dužina: 1200 mm
Širina: 600 mm
Debljina površine ploče: 19 mm
Minimalna visina: 705 mm
Maksimalna visina: 1175 mm
Površina ploče: Pravokutna
Postolje: Električno podesivo
Boja površine ploče: Bijela , Crna , Glina sivo
Materijal površine ploče: Laminat
Vrsta materijala: Kronospan - 4771 antifingerprint white , Kronospan - K096 SU clay grey , Kronospan - U 0190 BS antifingerprint black
Boja postolja: Crna
Oznaka za boju postolja: RAL 9005
Materijal postolja: Čelik
Nosivost: 80 kg
Podizanje po pritisku: 470 mm
Brzina podizanja: 30 mm/sec
Broj motora: 2
Težina: 30,5 kg
Montaža: Dolazi nesastavljeno
Jamstvo: 3 godine
Pročitaj više