• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Uredski dodaci

Pretraži u asortimanu namještaja

Uredski dodaci za poboljšano upravljanje radom

 

Dobro organizirano radno mjesto je ono koje je pravilno organizirano i opremljeno potrebnim uredskim priborom. Ukoliko želite kvalitetan uredski pribor za vaše radno okruženje, onda ste došli na pravo mjesto. Na AJ Proizvodima nudimo široku ponudu uredske opreme i uredskog materijala. Opremanje radnog prostora pravim priborom pomoći će vam da učinkovito ispunite svoje svakodnevne zadatke. Pogledajte naš asortiman proizvoda koji je dizajnirani kako bi vaš radni život bio lakši i učinkovitiji.

 

Uredski pribor

 

Nudimo široku ponudu uredskog pribora, kao što su jedinice za sortiranje dokumenata, kutije za spremanje, držače datoteka, itd. Organizirajte vaš radni stol s tim predmetima, tako da se svi vaši dokumenti, datoteke i ostalo bude sustavno pohranjeno. Osim toga, nudimo i uređaje za ispisivanje naljepnica, uništače dokumenata, električne i mrežne centre napajanja, zaštitnike kabela i ostale slične uredske predmete. Kliknite na slike odgovarajuće kategorije za više informacija o proizvodu.

 

Ergonomski dodaci

 

Svaki pojedinac trebao bi biti u mogućnosti udobno raditi u vašem uredu. Kako biste stvorili zdravo i ugodno radno okruženje, trebali biste razmotriti upotrebu ergonomskih proizvoda. Ergonomski dodaci mogu biti podesivi radni stolovi i uredske stolice za 24 satno sjedenje, pa sve do samo nekoliko jednostavnih dodataka za poboljšanje vašeg trenutnog okruženja. Naši ergonomski dodaci uključuju podesive nosače monitora i naslon za ruke. Stalak za monitor omogućuje korisniku prilagođenje položaja ekrana računala, pomažući mu kod pravilnog rada. Za više informacija pretražite naše proizvode.

 

Uredsko okruženje

 

Uz udoban namještaj trebate paziti i na čistoću svog radnog mjesta. Stoga nudimo različite koševa za smeće i koševe za razvrstavanje otpada. Uz koševe za smeće, prodajemo i tekućinu za pranje, držaće vreća, vreće za smeće, stalke za vreće, krpe za čišćenje, stalke za papirnate ručnike i druge stvari koje vam mogu pomoći u održavanju radnog mjesta čistim. Pogledajte našu veliku ponudu sredstava za uredsko okruženje i kupite ono što vam najbolje odgovara.

 

Oprema za prvu pomoć

 

Nesreće se mogu desiti na bilo kojem radnom mjestu. Kako biste umanjili njihov utjecaj, trebali biste osigurati da u vašem uredu ima dovoljno medicinskih pomagala. Nudimo različitu opremu kao što su ormarići za medicinske potrepštine, kutije za zavoj, sterilne otopine, itd., koje se mogu koristiti na vašem radnom mjestu. Kliknite na pojedinačne specifikacije proizvoda kako biste saznali više.

 

Zaštitne podloge

 

Nudimo praktične zaštitne podloge koje možete postaviti ispod stolica ili po uredu. Zaštitne podloge ne samo da štite podne površine od ogrebotina i tragova, već vam omogućavaju da udobno stojite i tako smanjujete naprezanje na nogama. Gore navedeni proizvodi samo su neki od naše široke ponude uredskih i ergonomskih dodataka. Ako vam je potrebna pomoć oko odabira odgovarajućih predmeta za vaše radno mjesto, obratite nam se.