Novo

Modularna klupa VARIETY

1 sjedište, tkanina Blues CSII, tirkizno narančasta

Br. artikla: 3860201
  • Praktičan namještaj
  • Izdržljiv materijal
  • Noge su dizajnirane da olakšaju čišćenje poda
Boja: Tirkizno zelena narančasta
Boja Tirkizno zelena narančasta
Boja Sivo-smeđa
Boja Zlatna
Boja Tamno smeđa
Boja Antracit
Boja Svijetlo plava
Boja Zeleno tirkizna
Boja Maslinasta
363,- €
2.735,02KN
Bez PDV-a
Jamstvo 7 godina

Detalji o proizvodu

Moderna klupa koju je kreirao dizajnerski tim AJ Proizvoda. Kombinirajte namještaj iz serije namještaja VARIETY za stvaranje modernog dizajna interijera. Klupa ima visoke noge koje olakšavaju čišćenje poda. Asortiman VARIETY je idealan za prostore za odmor i urede kao i za javne prostore budući da je testiran u skladu s EN16139.
Klupa pruža visoku razinu udobnosti i presvučena je izdržljivom tkaninom, što je čini savršenim izborom za javne prostore poput salona i čekaonica, te ureda i škola.

VARIETY je vrlo funkcionalna i višenamjenska serija namještaja. Ima okrugle noge s navojima koji olakšavaju sastavljanje. Visina nogu daje elegantan izgled i olakšava čišćenje poda. Veliko sjedište ima čvrst okvir od šperploče s udobnim punjenjem od pjene. To znači da je udobno sjediti, čak i dulje vrijeme.

VARIETY serija namještaja je testirana u skladu s EN16139 i presvučena je izdržljivom tkaninom prema standardu Möbelfakta.

VERIETY nudi više mogućnosti u opremanju za prostorije različitih veličina. Serija namještaja se sastoji od sofa, stolica, taburea i klupa koje se mogu kombinirati s drugim namještajem na više načina za potpuno jedinstven prostor za sjedenje.

Dokumenti

Specifikacije proizvoda