• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Tvrtka AJ Produkter

Više od 35 godina uspjeha u prodaji


Smjer poslovanja poduzeća AJ je ostao nepromijenjen od osnivanja 1975. godine: postati vodeća kompanija za katalošku prodaju uredskog namještaja, opreme za skladištenje robe i industriju.
two images
Kod nas ćete pronaći visoko kvalitetne proizvode za široku primjenu. Naš cilj je da kontinuirano napredujemo i razvijamo se u skladu s potrebama tržišta i industrije kako bi spremno odgovorili na potrebe naših kupaca i ponudili im ono što im je potrebno.

AJ proizvodi u Europi

AJ je uspješno razvio katalošku prodaju opreme za urede, skladišta i industriju u 26 poduzeća u 19 europskih zemalja. Sjedište i centralno skladište nalazi se u Halmstadu u Švedskoj.

AJ proizvodi u Hrvatskoj

Na hrvatskom tržištu AJ proizvodi su prisutni od 1998.g. Naši uredi i vlastito skladište su smješteni u Poduzetničkoj zoni Jalkovec u Varaždinu.

Proizvodnja

manfact-image.png Naša tvornica garderobnih ormara u Slovačkoj.
Kako bi osigurali brzu isporuku, nudimo našim kupcima visoko kvalitetne proizvode iz vlastite proizvodnje koji čine čak 40% našeg asortimana. Jedna od naših važnih tvornica nalazi se u Slovačkoj koja zbog svojeg geografskog položaja pridonosi bržoj isporuci robe.

Sponzorstva

Poduzeće AJ iz Švedske aktivno sudjeluje kao sponzor na velikim sportskim natjecanjima. Njihove reklame i logo možete vidjeti na mnogim prvenstvima u hokeju i rukometu.