Tvornica AJ Proizvoda

Tvornica AJ Proizvoda

Jeste li znali da veliki dio namještaja proizvodimo sami? Moderne tvornice AJ Proizvoda u Poljskoj i Slovačkoj proizvode naš uredski namještaj, garderobne ormare, ormare i još mnogo toga!

„S vlastitom proizvodnjom možemo pratiti cijeli proces od dizajna do gotovog namještaja kako bismo osigurali najvišu kvalitetu po odličnim cijenama“, kaže Göran Holmström, voditelj tvornice.

U Poljskoj, blizu baltičke obale, AJ Proizvodi proizvode svoj asortiman drvenog namještaja. Police za knjige, stolovi i ormari, kao i konferencijski stolovi i namještaj za blagovaonicu, izrađuju se u našoj namjenski tvornici.

"Posjedovanje vlastitog proizvodnog pogona daje nam ogromnu fleksibilnost, ne moramo imati veliku ponudu na zalihama, a općenito imamo kratke i pouzdane rokove isporuke", objašnjava Göran.

Stalni razvoj

Kako bi pružili svjež i relevantan katalog proizvoda, AJ Proizvodi ulažu velika sredstva u razvoj proizvoda. Novi asortiman namještaja se pojavljuje u bliskoj suradnji s odjelom dizajna i drugim odjelima u cijeloj našoj tvrtki.
"Oni nam donose svoje ideje u tvornice, a mi razvijamo prototipove. Neprestano radimo na dodavanju novih značajki i poboljšanju naših proizvoda", kaže Göran.

30 godina iskustva

Druga tvornica u Slovačkoj proizvodi proizvode za AJ Proizvode već 30 godina i specijalizirana je za metalne ormare, čelične garderobne ormare i industrijske regale

"Velika je prednost imati sve unutar vlastitih zidova. Omogućuje nam da kontroliramo cijeli lanac od brige za okoliš do pitanja zdravlja i sigurnosti i na kraju pružimo najkvalitetniji proizvod za naše kupce", kaže Göran.