Kako kupiti namještaj koji je otporan na svakodnevnu upotrebu

Postoji mnogo sjajnih razloga za odabir AJ Proizvoda kada želite poboljšati svoje radno mjesto, od široke palete dostupnih proizvoda do pristupačnih cijena i brze isporuke, a da ne spominjemo naš fokus na kvalitetu. Naša predanost kvaliteti osigurava da naši proizvodi ispunjavaju svoju svrhu, iz godine u godinu. Saznajte više o tome kako stvaramo proizvode koji podnose svakodnevnu upotrebu.

Dizajn koji rješava svakodnevne probleme

Naš cilj je opskrba namještajem, dodacima i opremom koja poboljšava radno okruženje. Jedan od načina na koji to postižemo je zahvaljujući našem dizajnerskom odjelu. Pomažu nam stvoriti kvalitetne proizvode prema vašim potrebama.
Žena stoji za stolom i gleda u računalo
Muškarac radi u tvornici s drvom

Dvije vlastite tvornice

Posjedovanje vlastitih tvornica velika je prednost za razvoj našeg proizvoda kao i za naš opskrbni lanac, s tim da tvornice opskrbljuju jednu trećinu našeg ukupnog asortimana. Štoviše, kontrola proizvodnje znači da imamo potpuni nadzor nad našim razinama kvalitete.
Prikaz različitih AJ proizvoda

Kompletan prijedlog uređenja interijera

Želite li vidjeti kako smo pomogli drugim tvrtkama da poboljšaju svoj radni prostor? Provjerite što je naš dizajnerski tim napravio za Beslag Design i Airshoppen.
Niti jednom proizvodu, čak ni našem vlastitom, nije dopušten prečac za ulazak u naš asortiman.
Jan Bengtsson, Voditelj kvalitete u AJ Proizvodima
Muškarac provjerava kvalitetu proizvoda

Vršimo stalne kontrole kvalitete

Niti jedan proizvod nije uključen u asortiman bez prethodnog odobrenja našeg odjela kvalitete. Štoviše, stalnim praćenjem postojećeg asortimana osiguravamo da proizvodi koje prodajemo zadovoljavaju naše tražene zahtjeve, čak i nakon višegodišnjeg korištenja.

Proizvodi s trajnom vrijednošću

Želimo ponuditi proizvode s trajnom vrijednošću. Zato aktivno pratimo trendove koji radna mjesta čine boljim, posebno one koji rade promjenu: jer se moda može promijeniti, ali funkcija traje cijeli život.