• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Namještaj za ured i konferencijske dvorane

Pretraži u asortimanu namještaja

Uredski namještaj za kućnu i poslovnu uporabu

 

Planirate li ponovno preurediti ili obnoviti svoj radni prostor ili ste tek pokrenuli start-up, imamo sve što vam je potrebno. Osiguravamo pristupačnost dobro dizajniranog namještaja. Imamo idealna rješenja za uredski i konferencijski namještaj od vašeg poslovanja do kućnog ureda.

 

Namještaj za konferencijske dvorane

 

Sobe za sastanke mogu imati mnogo namjena, od konferencija, sastanaka s klijentima, grupnih razgovora s vašim zaposlenicima o bitnim poslovnim aktivnostima. Uz pravilan dizajn za ugoditi sudionicima sastanka, ključno je opremiti sobe za sastanke odgovarajućim namještajem.

 

Poslovni namještaj za male i velike tvrtke

 

Uredski namještaj i njegov raspored imat će izravan utjecaj na njegovu produktivnost. Odabrani uredski namještaj trebao bi biti u mogućnosti pružiti zaposlenicima sve što im je potrebno kako bi svoju energiju i trud mogli usmjeriti na posao. Na primjer, ako vaši zaposlenici koriste neudobne stolice, bit će ometeni i uzimati će više malih pauza kako bi se oslobodili nelagode. To će utjecati na njihovu dnevnu produktivnost. Dugoročno, neugodne stolice mogu također uzrokovati ozljede. Zato pažljivo trebate odabrati namještaj. U AJ Proizvodima želimo vam pružiti kvalitetan uredski namještaj po najpovoljnijim mogućim cijenama.

 

Opremanje recepcija i predvorja

 

Želite li impresionirati svoje goste, klijente, moguće novo osoblje i zaposlenike uz pomoć elegantnog, modernog i udobnog prostora za recepciju i čekaonice? Tada ste došli na pravo mjesto, jer mi, AJ Proizvodi, proizvodimo kvalitetan namještaj za korištenje u uredima. Iz tih razloga investirajte u naš namještaj, posebno onaj prilagođen vašim potrebama, bio to namještaj za predvorje ili konferencijsku dvoranu.

 

Prezentacija

 

Na AJ Proizvodima možete pronaći sve što vam je potrebno za prezentacije, treninge i grupne sastanke. Imamo širok raspon ploča za pisanje, oglasnih ploča, stalaka za blokove, pa čak i modernih staklenih ploča za pisanje.

 

Namještaj za sobe za odmor

 

Suvremen i moderan namještaj za odmor može se postaviti na mnogo načina kako bi se stvorilo poticajno okruženje koje potiče interakciju. Dobrodošla udobna soba za toalet, soba za osoblje ili bilo koja soba za odmor unutar radnog prostor povećava komunikaciju, suradnju, moral i produktivnost osoblja, ali u konačnici više kretanja i dobrobiti za sve. Također imamo širok raspon proizvoda za industriju i skladište. Bilo da imate mali skladišni prostor ili veliko skladište, imamo sve što trebate! Regali, paletni regali, sortiranje otpada, podizni viličari, i popis se nastavlja! Bilo da želite opremiti svoj cijeli radni prostor ili vam je potrebna pomoć za određene proizvode, rado ćemo vam pomoći. Ostavite nam poruku, a mi ćemo vam pomoći pronaći odgovarajući namještaj za vaš radni prostor.