• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Namještaj za recepcije i predvorja

Pretraži u asortimanu namještaja

Moderan namještaj za recepciju za dobar prvi utisak

 

Vašom recepcijom ili čekaonicom obično prođe više ljudi nego u ostalim područjima vašeg ureda. Obično je to prvo mjesto koje vaši klijenti, kandidati za posao i zaposlenici vide. Stoga je važno da recepciju uredite na način koji odražava kulturu vaše tvrtke i ostavlja trajan pozitivan dojam na vaše klijente i kandidate. Na AJ Proizvodima možete pronaći moderan i elegantan namještaj za recepcije poput recepcijskih stolova i stolica, stalaka za časopise i brošure, oglasnih ploča, umjetnih biljaka, stupova za ograđivanje, otirača i stalka za odjeću koji vam mogu pomoći unaprijediti cjelokupan izgled i osjećaj vaše čekaonice. Pročitajte više u nastavku kako biste bolje razumjeli naše različite proizvode.

 

Stalci za odjeću i vješalice

 

Kada klijenti, zaposlenici ili kandidati za posao dođu u vaš ured, može im biti neugodno nositi njihove osobne predmete, poput kaputa, šešira i šalova. Izbjegnite ovu situaciju ulaganjem u stalke za odjeću i vješalice. To će im omogućiti da odlože njihove osobne stvari u trenutku kad uđu u ured bez brige o tome kako će ih zamijeniti.

 

Namještaj za recepciju

 

Na AJ Proizvodima možete pronaći široku ponudu namještaja za recepciju poput stolića za kavu, udobnih fotelja i elegantnih pulta za recepciju koji nisu samo stilski i lijepo izgledaju, već su praktični i funkcionalni. Za vašu čekaonicu možete odabrati moderne ili tradicionalne stolice i pultove prema izgledu koji želite stvoriti. Za dodatne specifikacije kliknite na slike pojedinih proizvoda unutar ove kategorije.

 

Otirači za ulaz i strojevi za poliranje cipela

 

Na AJ Proizvodima nudimo praktične i funkcionalne otirače koji su izvrsni za čekaonice ili recepcije gdje prolazi mnošto ljudi. Otirači za ulaz omogućuju vam da svoj ulazni prostor držite čistim i urednim jer upijaju svu prljavštinu i vlagu iz cipela; također pomažu u sprječavanju nezgoda osiguravajući održavanje poda suhim. Možete čak razmotriti i o postavljanju stroja za poliranje cipela kako biste svojim gostima pomogli da očiste cipele dok ulaze u vaše prostorije.

 

Umjetne biljke, oglasne ploče i stalci za časopise i brošure

 

Naše umjetne biljke lako se održavaju, ne blijede i zadržavaju svoj prirodan izgled dugi niz godina. Također vam pomažu pri estetskom elementu ugode u vašoj čekaonici. Zajedno s našim umjetnim biljkama, trebali biste razmotriti i o postavljanju oglasnih ploča u čekaonici koje će prikazivati ​​sve važne vijesti i događaje za zaposlenike i goste. Možete pogledati i naše stalke za literaturu i stalke za prikazivanje uredskih časopisa i brošura.

 

Ograđivanje i barijerni sustavi

 

Barijerni sustavi izvrsno su rješenje za kontrolu prenapučenih područja. Olakšavaju vam kontrolu nad velikim mnoštvom posjetitelja u vašem uredu. Ove barijere možete koristiti za poticanje reda u vašoj čekaonici. Na AJ Proizvodima, zajedno s namještajem za vašu recepciju, možete pronaći razna rješenja za vaše urede, konferencijske dvorane i blagovaonice. Za bilo koju vrstu pomoći tijekom kupovine možete kontaktirati naš prodajni tim.