• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Trgovina

Pretraži u asortimanu namještaja

Rješenja za trgovinu za poduzeća

 

Za poduzeća koja se bave prodajom važno je učinkovito prikazati proizvode kako bi privukli potencijalne kupce. U AJ Proizvodima nudimo niz prodajnih rješenja poput sklopivih oglasnih stalaka i samostojećih oglasnih stalaka, košara za odlaganje i polica za izlaganje proizvoda, hoklica, kolica i košare koji mogu poboljšati iskustvo vaših kupaca. U nastavku pročitajte više kako biste saznali sve o vrstama rješenja za trgovinu koje nudimo i odaberite ona koja najbolje odgovaraju vašim potrebama.

 

Reklamni stalci

 

Naši reklamni stalci su izdržljivi i izrađeni su od čvrstog čeličnog ili aluminijskog okvira. Pomažu vam da lako prikažete svoje proizvode, posebne ponude i radno vrijeme. Mnogi reklamni stalci su sklopivi, što ih čini jednostavnim za odlaganje kada se ne koriste. Kupite reklamne stalke iz asortimana AJ Proizvodi kako biste poboljšali oglašavanje ispred trgovine.

 

Košare za odlaganje

 

Naša široka ponuda košara za odlaganje idealna je za trgovine. Košare vam omogućuju jednostavan prikaz svih glomaznih proizvoda kao što su nogometne i košarkaške lopte, šeširi, mape, bilježnice i još mnogo toga, tako da su vidljivi kupcima. One vam pomažu pri uštedi prostora i efikasnom prikazivanju svih vaših proizvoda. Za više detalja o košarama za odlaganje kliknite na pojedinačne proizvoda.

 

Oprema za izlaganje robe

 

Kod AJ Proizvoda možete pronaći opremu za izlaganje robe koja je idealna za izlaganje i spremanje odjeće i druge robe. Ove police nisu korisne samo za prikazivanje odjeće, već se mogu koristiti i za odlaganje prehrambenih predmeta. Police za trgovinu pružaju dovoljno prostora za pohranu bez da vaša trgovina izgleda neuredno ili neorganizirano. Lako se čiste i moguće ih je smjestiti i u hladne prostorije, što ih čini idealnim za spremanje prehrambenih proizvoda.

 

Hoklica

 

Naše praktične i funkcionalne hoklice idealna su pomoć pri pristupu višim policama u skladištu. Lagane hoklice mogu se lako pomicati i opremljene su s kotačima s oprugom koji lako klize po svim površinama. Kada netko zakorači na hoklicu kotači se povlače, što pruža stabilnost. Naše hoklice dostupne su od plastike i čelika. Pročitajte više informacija o proizvodima klikom na slike pojedinačnih proizvoda.

 

Kolica i košare za trgovinu

 

Tijekom kupovine kupcima će biti teško nositi više predmeta istovremeno. Stoga je važno ponuditi svojim kupcima kolica i košare kako bi unaprijedili njihovo iskustvo kupovine. Naša kolica jednostavna su za rukovanje i manevriranje. U AJ Proizvodima nudimo razna rješenja na radnom mjestu kao i rješenja za trgovinu poput namještaja za urede, skladišta i industrijska mjesta. Ako vam je potrebna pomoć pri odabiru prikladnih rješenja za trgovinu za vaše poslovanje, obratite nam se već danas!