• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Sigurno spremanje

Pretraži u asortimanu namještaja

Ormari za pohranu za veću sigurnost

 

Skladištenje je od vitalne važnosti za svako radno mjesto. Čiste uredne sobe pomažu zaposlenicima da se više usredotoče i postignu bolje rezultate. Stoga bi svaki poslodavac trebao osigurati odgovarajuću opremu za pohranu stvari za učinkovit svakodnevni rad. Kao odgovor na ove zahtjeve, AJ Proizvodi pomažu u organizaciji sigurnog skladištenja u uredskom okruženju nudeći ormariće za kartoteke, sigurnosne ormare i sefove, ormariće za ključeve, ormariće za osobne stvari i vatrootporne ormare koji će vam pomoći da radite efikasnije bez brige o gubitku dragocjenosti. Pozivamo vas da se upoznate sa dostupnim proizvodima kako biste poboljšali razinu sigurnosti i produktivnosti na svom radnom mjestu.


Ormarići za ključeve

 

Svaka tvrtka ima ključeve koji su previše važni da se izgube. U AJ Proizvodima nudimo funkcionalne ormariće za ključeve. Ovo rješenje je korisno za svaki ured, tvornicu i radionicu. Ormarići su izuzetno korisni jer pomažu u spremanju svih ključeva na jednom mjestu i smanjuju rizik od gubitka istih. Ulaganje u metalne ormariće za ključeve pomoći će vam u izbjegavanju panike i osigurati bolju organizaciju. Naši ormarići mogu pohraniti različite vrste ključeva, tako da na jednom mjestu možete držati ključeve za sobe, ormariće i sefove. Imamo i ormariće u koje se mogu smjestiti ključevi automobila za tvrtke koje nude uslugu parkiranja ili za pohranu hrpe ključeva za tvrtke koje se bave upravljanjem imovinom. Kako biste saznali više o ormarićima za ključeve, kliknite na slike proizvoda.

 

Protuprovalni i sigurnosni sefovi

 

Sefovi su izuzetno praktično i vitalno rješenje za pohranu povjerljivih dokumenata i dragocjenosti. Naši sefovi opremljeni su protuprovalnim značajkama, poput elektroničkih brava koje štite sve vaše dragocjenosti. Protuprovalni sefovi neophodni su na mnogim mjestima, od trgovina i hotelskih soba do ureda i industrijskih radnih mjesta s vrijednim alatima i opremom. Posjetite stranice pojedinih proizvoda kako biste saznali više.

 

Vatrootporni ormari

 

Gubitak važnih dokumenata i datoteka zbog požara može se pokazati kao skupa pogreška za tvrtku. Neki podaci ne mogu se reproducirati, što tvrtke izlaže posljedicama u obliku ugovornih penala, negativnih rezultata inspekcije, itd. Nijedno poslovanje ne želi biti u tako neugodnoj situaciji. Kako bi se spriječile posljedice nepredviđenih događaja, poput gubitka podataka zbog požara, vrijedno je uložiti u posebne ormare sa svojstvima zaštite od požara. Ormari će osigurati sigurno pohranjivanje važnih dokumenata, medija, elektroničke opreme i ostalih vrijednih predmeta. Neki vatrootporni ormari i sefovi drže sadržaj netaknut i do dva sata izloženosti vatri! Mi u AJ Proizvodima nudimo velike i male vatrootporne ormare kao i ormariće. Pogledajte našu široku ponudu i odaberite model pogodan veličini prostorije i vrsti sadržaja koji želite pohraniti. U AJ Proizvodima nudimo izuzetno širok spektar industrijskog i skladišnog namještaja. Kao dodatak tome, pronaći ćete i uredski namještaj koji će vam pomoći da ured bude estetski ugodniji i funkcionalniji. Za dodatnu pomoć kontaktirajte naš prodajni tim.