• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Oprema za radionicu i industriju

Nabavite sve što vam treba za radionicu i industriju

 

U našoj ponudi za radionicu i industriju naći ćete rješenja pogodna za širok raspon različitih industrijskih radnih mjesta. Naša ponuda radnih stolova, industrijskih stolica, ormara za alate i industrijskih prostirka pruža mogućnosti da vaš rad bude sigurniji i učinkovitiji.

 

Radni stolovi koji pružaju čvrstu radnu površinu

 

U AJ Proizvodima imamo radne stolove za sve vrste aktivnosti. Naši Cargo stolovi za pakiranje idealni su za pakiranja robe i manje servise. Combo nudi veću vrijednost, višenamjenske radne stanice koje odgovaraju većini potreba, dok naši Solid  500 ili 750 radni stolovi pružaju visok kapacitet i izbor radnih površina za teške uvjete, uključujući laminat, čelik i hrastov parket. Izaberite između širokog asortimana dodataka kako biste stvorili idealno radno mjesto za vaše potrebe. Možete dodati donju policu, ladice, sklop stražnjih polica, ploče za alat, kutije za sitni materijal i još mnogo toga kako biste prilagodili svoju radnu stanicu ili odaberite jednog od naših komplet radnih stolova za brz i jednostavan način kupnje.

 

Metalni ormar za radionice za sigurno i učinkovito skladištenje

 

Da biste poboljšali svoj rad, važno je imati dobro organizirano skladištenje. Ormar za sitni materijale idealan je za dijelove, alate i materijale za pakiranje. Isporučuje se s kutijama za dijelove kako bi sadržaj bio vidljiv i lako dostupan. Za skupe alate i opremu od presudne je važnosti imati ormar na zaključavanje koji ograničava pristup ovlaštenom osoblju i smanjuje rizik od krađe. Neki ormari također dolaze s ugrađenim pločama za alat, tako da možete objesiti manje predmete za brži pristup, ali ih i dalje zaključavate na kraju radnog dana.

 

Kombinirajte praktičnu pohranu i mobilan radni prostor s kolicima za radionice

 

Jedan od najkorisnijih dijelova opreme u radionici su servisna kolica koja pružaju praktičan pristup priboru koji vam je potreban i služe kao radni stol za poslove montaže. Ovisno o vašim potrebama, ova kolica mogu biti sa otvorenim policama ili mobilna radna stanica sa ladicama i ormarićima. Kolica za alat koja se mogu zaključati nudi iste prednosti kao i metalni ormar za alate, ali možete ih premještati tamo gdje su potrebna kako biste imali sve što trebate nadohvat ruke. Ova vrsta kolica za održavanje idealna su ako često radite na različitim mjestima, omogućavajući vam da ponesete sve sa sobom ,te vam pružaju privremenu radnu stanicu.

 

Industrijske prostirke za sprečavanje ozljeda na radnom mjestu

 

Industrijske prostirke služe različitim namjenama za poboljšanje sigurnosti i ergonomije na vašem radnom mjestu. Protuklizne prostirke sprječavaju proklizavanje i padove tako što pružaju prianjanje pod nogama; to je posebno važno u vlažnim ili masnim sredinama. Prostirke protiv umora pružaju udobnost i olakšanje za vrijeme stajanja na montažnim linijama, na pakirnim stanicama i za strojevima. Ova vrsta prostirka pomaže u smanjenju bolova u leđima i zglobovima kod dugog stajanja, posebno na tvrdim betonskim podovima. Električne izolacijske prostirke dizajnirane su za uporabu ispred električnih centrala i visokonaponske opreme za zaštitu od električnih udara. Prava vrsta prostirke može uvelike promijeniti sigurnost vaših zaposlenika.

 

Industrijske stolice za udoban radni položaj

 

Ovisno o vrsti radnih zadataka, možda bi bilo važno osigurati stolice za radnike u tvornicama kako bi se spriječilo dugo radno vrijeme stajanja i dalo bolje ergonomsko radno držanje. Prava industrijska stolica može značajno utjecati na način vašeg rada pružanjem podrške i uklanjanjem pritiska s leđa i zglobova. Dobra industrijska stolica ponudit će podešavanje kuta sjedala i naslona tako da možete otvoriti kut bokova radi bolje cirkulacije i održavati sjedalo u kontaktu s leđima dok radite. Industrijska stolica na kotačima pametna je alternativa pri radu u neugodnim položajima koji bi obično uključivali čučanja ili klečanja. Omogućuje vam da sjedite dovoljno nisko za vrijeme rada, a istovremeno potiče ergonomski položaj sjedenja koji štiti leđa, koljena i gležnjeve.

 

Spriječite da prašina šteti vašem računalu pomoću ormara za pohranu računala

 

Industrijski radni prostori često su prašnjavi i prljavi, pa je važno poduzeti odgovarajuće korake kako biste spriječili da u vašu elektroničku opremu ne prodre nečistoća. IT ormari nude sigurnosno rješenje za pohranu računalne opreme, uključujući CPU, monitor, tipkovnicu i miš zahvaljujući opciji zaključavanja i ventilacije. To ne samo da sprječava ulazak prašine, već i štiti opremu od slučajnih oštećenja. Odaberite radnu stanicu za računalo koja odgovara vašem radnom mjestu: neke opcije imaju dodatan prostor za pohranu u ormaru, druge imaju otvorenu radnu površinu koja omogućuje jasniji pristup zaslonu ako oštećenje monitora ocijenite kao niski rizik. U AJ Proizvodima imamo i ogroman asortiman opreme za rukovanje i podizanje materijala, uključujući podizne stolove i platforme, transportne sprave, transportna vozila i kolica s platformama. Na stranici možete pronaći specifikacije i informacije o proizvodima za naša najprodavanija rješenja, ali ako ne možete pronaći ono što tražite, kontaktirajte nas i potrudit ćemo se da pronađemo ono što tražite.