• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Prezentacija

Pretraži u asortimanu namještaja

Pospješite svoje sastanke s pravom opremom za prezentaciju

 

Kvalitetna prezentacija može vam pomoći da napredujete kao zaposlenik i kao tvrtka. Dobra prezentacija jedan je od najučinkovitijih načina edukacije, informiranja, motiviranja, uvjeravanja i razmišljanja sa svojim zaposlenicima i klijentima. Kako biste isporučili dobro osmišljenu prezentaciju koja demonstrira profesionalnost i prenosi poruku koju želite prenijeti, potrebna vam je odgovarajuća oprema. U AJ Proizvodima nudimo široku ponudu opreme koja vam može pomoći prilikom sastavljanja dobre prezentacije, treninga, sjednice ili grupnog sastanak. Pročitajte nastavak kako biste saznali više o našim različitim vrstama prezentacijske opreme i kupite onu koja najviše odgovara vašem poslovanju.
 

Stalci za blokove

 

Naša ponuda stalaka za blokove pogodna je za urede kao i za akademske ustanove kao što su fakulteti i škole. Gotovo svi naši stalci za blokove dolaze s pokretnim postoljem, što vam olakšava njihovo kretanje. Možete birati između mobilnih stalaka za blokove s ili bez kotačića i između našeg Ultimate stalka za blokove, koji se sklapa kako bi zauzeo vrlo malo prostora. Kako biste saznali više o svakom od tih proizvoda, kliknite na sliku pojedinog proizvoda.

 

Staklene ploče za pisanje

 

Staklene ploče za pisanje jedna su od najmodernijih i najkorisnijih dijelova prezentacijske opreme za sastanke, konferencije i brainstorming sesije. Naš veliki izbor ploča dolazi s prepoznatljivim značajkama kao što su staklene ploče sa zaobljenim kutovima, okretne ploče, mjesečne i tjedne ploče za planiranje i još mnogo toga. Odaberite one koje najviše odgovaraju vašim poslovnim zahtjevima.

 

Oglasne ploče
 

Naše oglasne ploče još su jedno učinkovito sredstvo komunikacije na bilo kojem radnom mjestu. Bez obzira želite li prikazati novu politiku poslovanja ili proslaviti godišnjicu rada, naše oglasne ploče prikladne su za svaku svrhu. Kako biste saznali o dimenzijama, materijalu, bojama i drugim specifikacijama, kliknite na pojedinačne popise proizvoda.

 

Ploče za pisanje
 

Baš kao što nudimo staklene ploče za pisanje, nudimo i obične ploče za pisanje koje su dostupne u različitim vrstama i odgovaraju svakom radnom okruženju. Možete birati između opcija kao što su magnetne ploče bez okvira, budžet ploče, ploče s tri panela i okretne ploče. Kontaktirajte nas za pomoć u pronalaženju odgovarajuće ploče za pisanje ili za više pojedinosti o proizvodu.
 

Pribor za pisanje

 

Za kvalitetnu prezentaciju potreban vam je i pravi pribor. To uključuje markere u boji, magnete, magnetne brisače, sprejeve za čišćenje, policu za olovke i još mnogo toga. Dodatan pribor možete kupiti pojedinačno ili se odlučiti za naše paketne pogodnosti. Te ponude uključuju početni set koji se sastoje od svega što vam je potrebno za vašu ploču za pisanje!