• Dostava na području RH
  • 14 dana za povrat neoštećene robe
  • 7 godine jamstva
0
Pogledaj košaricu
Bez PDV-a (Promijeni)
Ukupno
Cijena/kom.
Količina
Proizvod
Vaša košarica je prazna
Cijena bez PDV-a
0,00KN
Završite narudžbu
Izmijeni

Namještaj za konferencijske dvorane

Pretraži u asortimanu namještaja

Namještaj za konferencijske dvorane

 

Sobe za sastanke koriste se za konferencije, sastanke s klijentima, grupne rasprave i za niz drugih važnih poslovnih aktivnosti. Uz pravilan dizajn za smještaj sudionika sastanka, važno je opremiti sobe odgovarajućim namještajem. To pomaže da pojedinci ne osjete nelagodu ili nedostatak fokusa tijekom sastanaka. Od 1975, AJ Proizvodi imaju za cilj pružiti kvalitetan konferencijski i uredski namještaj po pravoj cijeni. U nastavku su navedene neke od osnovnih stvari koje su potrebne za sobu za sastanke, kao što su konferencijski stolovi, konferencijske stolice i govornice.

 

Konferencijske stolice

 

Nudimo stolice u različitim materijalima kao što su tkanina, koža, sintetička tkanina i ostalo s visinom sjedala između 410 i 500 mm. Možete odabrati stolice različitih boja, koje možete uskladiti s postojećim interijerom vaše dvorane za sastanke i poboljšati estetiku. Zahvaljujući širokoj ponudi dizajna, možete pronaći stolice za bilo koju konferencijsku dvoranu. Na primjer, kako biste učinkovito iskoristili ograničeni prostor, nudimo i složive konferencijske stolice. A kako bismo osigurali maksimalnu udobnost i kretanje, nudimo i stolice opremljene tehnologijom "Sitness". Te stolice su tapicirane elegantnom i izdržljivom vunenom tkaninom. Možete se odlučiti za neutralne boje poput crne i sive ili svijetle nijanse poput zelene i narančaste. Za više informacija kliknite na specifikacije proizvoda.

 

 

Konferencijski stolovi

 

Razumijemo kako konferencijski stol igra važnu ulogu u određivanju uspjeha vašeg sastanka. Stoga nudimo stolove koji su dostupni u različitim oblicima i veličinama. Možete odabrati bilo koji od uobičajenih oblika stola kao što su pravokutni, kvadratni ili kružni, ili se odlučiti za moderne oblike poput ovalnih i polukružnih. Naši stolovi dostupni su između 800 i 5600 mm duljine i između 500 mm do 1250 mm širine. Ovisno o veličini i izgledu vaše konferencijske dvorane, možete odabrati odgovarajuću veličinu i oblik. Također možete poboljšati estetiku vaše konferencijske dvorane odabirom različitih dizajna. Na primjer, kako biste dodali suvremeni dodir, odaberite ovalni stol u obliku čamca s drvenim završnim premazom. Ti stolovi dolaze s stabilnom bazom u krom boji. Pogledajte našu ponudu i pronađite onaj koja odgovara vašim zahtjevima.

 
 

Govornice

 

Govornice su izvrsna opcija za pohranu stavki tijekom sastanaka, kao i platforma za izlagače. Naše govornice dostupne su između 1045 mm i 1060 mm u visinu, i između 460 mm do 900 mm u širinu. Mnoge naše govornice dolaze s ladicama, malim ormarićem i otvorenim odjeljkom s dovoljno prostora za spremanje datoteka, kutija za pohranu i drugih predmeta. Budući da je većina naših govornica izrađena od laminata, one su izdržljive i jednostavne za čišćenje. Ukoliko trebate pomoć pri odabiru konferencijskih stolova i stolica, javite nam se putem telefona ili na email.