Vanjski namještaj napravljen za nordijsku klimu

Vanjski namještaj napravljen za nordijsku klimu

Kad pomislimo na vanjski namještaj, mislimo na ljeto. No većina stolova i klupa za piknik ostat će vani tijekom cijele godine i zato moraju biti sastavljeni od čvrstih i izdržljivih elemenata kako bi potrajali tijekom zime u parkovima i vrtovima, školskim igralištima i odmorištima na autocesti. Dizajniran da izdrži oštru švedsku zimu, AJ Proizvodi su kod vanjskog namještaja izdržljivost stavili kao središnje obilježje kako bi našim kupcima pomogli stvoriti privlačne vanjske prostore za sjedenje koji se mogu koristiti iz godine u godinu.

Vanjska klupa je stavljena na test

Kako bismo pokazali da čvrsto vjerujemo u izdržljivost našeg vanjskog namještaja, testirali smo jednu malu klupu za piknik. Poslali smo ju na Island gdje se cijelu godinu morala boriti protiv oluja sjevernog Atlantika, česte kiše, hladnoće, snijega, pa čak i jakog sunca. Sve samo zato da pokažemo da su naše vanjske klupe za piknik dobra i sigurna investicija, koja će vas, uz samo malo osnovnog održavanja, poslužiti kroz više godina.

NAJTEŽI TEST!

Pogledajte kako se naša klupa za piknik nosila s teškim uvjetima na islandskoj obali.

Potrebna je konstantno visoka kvaliteta

Što je potrebno za izradu vanjske klupe koja može izdržati teške vremenske uvjete? Po našem mišljenju, riječ je o robusnoj konstrukciji i pažljivo odabranim materijalima. Za naš metalni okvir odabrali smo vruće pocinčani čelik, dok su drveni detalji izrađeni od izdržljivih dasaka švedskog bora s izbijeljenom završnom obradom. Rezultat je kvalitetan komad namještaja sa završnom obradom koji je ugodan oku i vrlo otporan na vremenske uvjete pa se može ostaviti vani po kiši ili suncu, ljeti ili zimi.

Pratite izvještaje s Islanda

Klupa za piknik postavljena je na obalu krajem zime i sve je bilo u redu pa čak i početkom proljeća kada su na Islandu bili zabilježeni potresi i vulkanske aktivnosti, ni to nije nanijelo štetu našoj klupi.
Slika klupe na obali Islanda
Približena slika klupe na obali Islanda

Lijep pozdrav za ljeto

Krajem ljeta posjetili smo islandsku obalu jugozapadno od Reykjavika da vidimo u kakvom je stanju naša klupa za piknik. Nakon nešto više od četiri mjeseca snijega, kiše, slanog vjetra i sunca, i dalje je izgledala kao nova – baš kako smo i mislili.
Slika klupe za piknik u ljeti na obali Islanda
Približena slika klupe za piknik u ljeti na obali Islanda