5 najboljih elektropodizni uredskih stolova

5 najboljih elektropodizni uredskih stolova

Elektropodizni uredski stolovi postaju sve popularniji, ali sa sve većim asortimanom dostupnim na tržištu, kako znati koji je najbolji za vas?

Prve stvari o kojima treba razmišljati su:

  • Koliko prostora imate na raspolaganju?
  • Koliki vam je budžet?
  • Koliko često ćete ga koristiti?

Ako vam je potrebna dodatna pomoć, možete pročitati naš jednostavan vodič o tome kako odabrati najbolji uredski stol.

Ovaj vodič je dio našeg vrhunskog vodiča ze elektropodizne uredske stolove u kojem ćemo objasniti prednosti ovih vrsta stolova, pomoći vam da shvatite na što trebate pripaziti dok kupujete i predložiti neke od najboljih dostupnih opcija za niz različitih namjena. Sve kako biste bili sigurni da ćete dobiti najbolji stol za svoje potrebe.

Slijedi naša preporuka za najbolje elektropodizne uredske stolove iz AJ Proizvoda.

Najbolji pristupačni elektropodizni uredski stol

Elektropodizni uredski stol FLEXUS (*VPC - 2.917,00 kn)

Prednosti:

  • Dobra cijena
  • Jednostavan za korištenje
  • Električno podešavanje visine
Prvi prijedlog elektropodiznog uredskog stola FLEXUS nudi sve što vam treba od elektropodiznog uredskog stola po pristupačnoj cijeni! Stol je opremljen snažnim električnim motorom koji omogućuje brzo, ravnomjerno i beskonačno podešavanje visine pritiskom na gumb.

Površina ploče dostupna je u tri boje: bijeloj, sivoj i u boji bukve, čime stol nudi opcije za klasičan ili moderan izgled. Radna ploča od laminata pruža površinu koja se lako čisti, otporna je na ogrebotine i dolazi s dva otvora za kablove za smanjenje nereda oko radne stanice. Čvrsto čelično postolje stola u obliku slova T ima sivu završnu obradu premazanu prahom i budući da ne zahtijeva poprečni nosač, ostavlja dovoljno prostora za noge ispod radne površine.

Najbolji ručno podizni stol

Ručno podizni stol ATTUNE (*VPC - 2.192,00 kn)

Prednosti:

  • Mobilan s kotačima koji se mogu zakočiti
  • Nagibna radna ploča
  • Vrlo kompaktan
Ovaj svestran, višenamjenski stol najmanji je podizni stol AJ Proizvoda i dolazi s postoljem podesivim po visini, nagibnom pločom i kotačima koji se mogu zakočiti. Zahvaljujući svojoj kompaktnoj veličini i kotačima, stol se lako može pomicati i prilagoditi različitim korisnicima i zadacima.

Radna površina lako se podiže i spušta pritiskom na nožnu papučicu koja pokreće plinsku oprugu. Budući da za podizni mehanizam visine nije potrebna struja, nema potrebe za brigom o kablima prilikom pomicanja stola. Radna površina također se može nagnuti kako bi se dobio bolji radni kut kada koristite prijenosno računalo, a izbočeni branik duž donjeg ruba ploče drži opremu sigurno na mjestu.

Ovaj stol izvrstan je za male urede, a idealan je za rad kod kuće jer se može pospremiti na kraju dana naginjanjem radne površine prema dolje i spuštanjem visine radi uštede prostora ukoliko je to potrebno.

Najbolji elektropodizni uredski stol za svakodnevni rad

Elektropodizni uredski stol MODULUS (*VPC 4.498,00 kn)

Prednosti:

  • Miran rad uz pomoć dva motora
  • Više opcija boja površine ploče i postolja
  • Velika mogućnost podešavanja postolja u visinu
Ovaj elektropodizni uredski stol s dva motora nudi sve što vam je potrebno za svakodnevnu upotrebu. Ima veću mogućnost dizanja postolja od uobičajene visine (razlika između najniže i najveće moguće radne visine), što ga čini fleksibilnijim i omogućuje savršeno podešavanje kako bi odgovarao svakom korisniku. Zahvaljujući podešvanju vaše osobne minimalne i maksimalne visine, koje se lako programiraju, uredski stol vraća se na najergonomičniju radnu visinu svaki put kada se prilagodi.

Stol ima čvrsto T-postolje bez poprečnog nosača kako bi se pružio maksimalan prostor za noge. Također ima funkciju protiv sudara koja otkriva prepreke i brzo reagira zaustavljanjem pomicanja postolja, sprječavajući eventualno oštećenje stola ili druge uredske opreme dok je stol u pokretu. Površina ploče ima izdržljivu i laku za čišćenje laminatnu površinu dostupnu u crnoj i u bijeloj boji, u boji hrasta ili boji breze s crnim, bijelim ili sivim postoljem.

Najbolji elektropodizni stol za kućni ured

Elektropodizni kutni stol NOVUS (*VPC 3.965,00 kn)

Prednosti:

  • Kompaktan kutni dizajn
  • Veliki radni prostor
  • Suvremene opcije boja
Ovaj kompaktan kutni stol idealan je za kućne uredske prostore koji nudi savršenu ravnotežu pružajući korisniku obilje radnog prostora uz minimalno korištenja prostora. Površina ploče dolazi u izboru između tri neutralne boje: crna, bijela i glineno siva, sve s kontrastnim rubovima i opcijom za postolje u crnoj ili bijeloj boji. Električni motor stola skriven je unutar postolja i upravlja se pritiskom na gumb. Lako je programirati minimalnu i maksimalnu visinu, tako da se stol vraća na idealnu radnu visinu svaki put kada se koristi.

Najbolji elektropodizni stol za veliki ured

Elektropodizni uredski stol MODULUS, L-oblik (*VPC 8.445,00 kn)

Prednosti:

  • Ekstra veliki radni prostor
  • Brzo i tiho podešavanje visine s tri motora
  • Velika mogućnost podešavanja postolja u visinu

Ovaj elektropodizni stol s trostrukim motorom ima postolje s 3 noge koji nudi brzo, tiho i glatko podešavanje visine s mehanizmom protiv sudara dizajniranim za zaštitu od ozljeda nagnječenja. Radni stol ima dulju visinu dizanja od uobičajene duljine (razlika između najniže i najveće radne visine), pruža veću fleksibilnost i omogućuje prilagodbu stola korisniku, tako da je lako pronaći idealnu radnu visinu bilo sjedili ili stajali.

Bez poprečnog nosača, ispod stola ima dovoljno prostora za noge, a praktičan panel može se postaviti kao dodatni dodatak za skrivanje kabela. Velika zakrivljena radna površina pruža puno radnog prostora za smještaj računala, papirologije i još mnogo toga. Izdržljiva i jednostavna za čišćenje laminirana površina osigurava da radni stol izgleda najbolje u svakom trenutku i dostupan je u tradicionalnim ili suvremenim bojama kao što su: hrast, breza, crna ili bijela.

Najbolji elektropodizni uredski stol

Elektropodizni uredski stol MODULUS (*VPC 4.498,00 kn)

Prednosti:

  • Miran rad uz pomoć dva motora
  • Više opcija boja površine ploče i postolja
  • Velika mogućnost podešavanja postolja u visinu
Sa svojom širokom funkcionalnošću i višestrukim opcijama boja i veličina, MODULUS elektropodizni uredski stol najsvestraniji je radni stol u ponudi, koji svakom korisniku nudi miran i jednostavan način da promijeni svoj radni položaj tijekom dana.
*Cijene se odnose u trenutku pisanja ovog vodiča, siječanj 2022. Sve cijene su bez PDV-a.