Rad na daljinu

Rad na daljinu

Ured na daljinu idealan je za svakoga tko ne treba fizičko radno mjesto. To je najfleksibilniji način rada, gdje se sav posao obavlja izvan ureda, bilo od kuće ili iz udaljenog “hub-a”. Tehnička podrška je najvažnija stvar za ispravan rad kako biste mogli uspješno obavljati svoj posao i stvoriti kućni ured s bilo kojeg mjesta. Kako bismo vam pomogli u snalaženju u ovom načinu rada, sastavili smo početni komplet sa svime, od intervjua i članaka, do vodiča, predložaka i pravila koje možete slobodno pregledati i prilagođavati svojim udaljenim uredima.

Iz perspektive stručnjaka iz ljudskih resursa

Pitali smo stručnjakinju za ljudske resurse kako je raditi na daljinu. Pogledajte Else-Marieine odgovore i savjete o nekim od najvažnijih pitanja. 

Žena na intervjuu
Žena sjedi za uredskim stolom u kućnom uredu

Društvena zajednica

Kako održati osjećaj zajedništva i suradnje bez fizičkog radnog prostora? Imamo nekoliko savjeta!

Politika rada na daljinu

Pogledajte naš predložak pravila za rad na daljinu i koristite ga kao vodič za izradu vlastite politike.  

Lampa, knjige i limuni u košari na stolu

Anketa

Dobijte povratne informacije o iskustvu svojih kolega s radom na daljinu. Napravili smo anketu s pitanjima koja ćete koristiti za provjeru efektivnosti rada na daljinu. Možete odabrati najbolja pitanja za svoju tvrtku. Preuzmite našu anketu.

Čovjek sjedi za stolom i prisustvuje online sastanku

Online sastanci

Pročitajte naš članak o izazovima online sastanaka i našim savjetima kako ih učiniti učinkovitijima i bez problema.

Četiri savjeta za uređenje interijera koje možete ponijeti sa sobom

1.

Odgovarajuća stolica neophodna je za sve urede - čak i za ured u kući.

2.

Pobrinite se da vaš ured u kući ne ometa vaš rad. Nabavite stol koji je središnji dio vašeg ureda u kući i vaše tijelo će vam biti zahvalno što ste uložili u ergonomsko rješenje, kao što je elektropodizni stol.

Elektropodizni uredski stol s lampom i uredskom stolicom u kućnom uredu.
Uredska stolica MARLOW
345,- €
Mali kutni uredski stol i uredska stolica u kućnom uredu
Elektropodizni kutni stol NOVUS
534,- €

3.

Za svakoga tko radi samo na prijenosnom računalu bez dodatnog zaslona, važno je osigurati da je računalo na prikladnoj visini kako bi vam rad bio što ugodniji. Jednostavno postolje za prijenosno računalo pruža vam bolji i ergonomičniji kut koji sprječava da vas vrat zaboli.

4.

Ako imate ograničen prostor kod kuće, stolica koja je podesiva po visini može biti rješenje koje štedi prostor i omogućuje vam da promijenite svoj radni položaj, čime se smanjuje rizik od budućih problema s leđima i vratom.

Ponuda aktivnih uredskih stolica
Trebate li inspiraciju, savjet ili praktičnu pomoć pri osmišljavanju vašeg interijera na poslu? Kontaktirajte nas i mi ćemo vam pomoći da opremite svoje radno mjesto kako biste na najbolji način podržali vaše poslovanje.

Korisnička podrška za dizajn interijera

Telefon
042 379 479
Email
Pošaljite nam email na info@larix.hr.